Introduksjon av de nye Premium-tjenester

Vi er stolte av å kunngjøre lanseringen av våre nye Premium-tjenester! Premium-tjenester er en ny abonnementsbasert tilbud med flere spennende nye funksjoner som inkluderer:

  • Familiemodus – det er viktig ikke bare å følge dine egne føflekker, men også dine familiemedlemmer. Med den nye Familiemodus kan du enkelt lage profiler for opptil 6 familiemedlemmer, slik at du bedre kan overvåke og følge dem.
  • Føflekkdagbok for sammenligning – et sentralt element i å identifisere føflekkreft er å observere om en føflekk utvikler seg over tid.

  • PDF rapporter – Du vil sende evalueringen til et familiemedlem eller en lege? Den nye PDF rapport verktøyet lar deg generere en PDF rapport om en føflekk vurdering og send en e-post eller skrive den ut.

Merk: For å få tilgang til de nye Premium-tjenester, det nødevendigt å oppdatere appen.

Vi ønsker å gjøre vår app så tilgjengelig som mulig, men dessverre er dette ikke en levedyktig løsning å gi alle våre tjenester gratis. Så for å sikre fremtiden for skinScan, og fremdeles være i stand til å investere i hudkreft teknologi, det er nødvendig for oss å presentere abonnementsavgift for Premium-tjenester. Så etter en måneds gratis prøveperiode vil du bli bedt om å kjøpe en 1, 3 eller 12 måneders abonnement til Premium-tjenester. For å få den eksakte prisen i din valuta, kan du sjekke din skinScan app.

Hvis du velger å ikke abonnere på Premium-tjenester, vil du automatisk bli en Basisbruker, som fortsatt gir deg tilgang til alle bilder som er tatt før slutten av den gratis prøveperioden og fortsette å ta bilder og få innspill fra algoritmen. Imidlertid vil alle nye bilder ikke lenger bli frelst, og du vil ikke ha tilgang til Familiemodus eller PDF rapporter.

Vi håper du setter pris på Premium-tjenester! Hvis du har noen spørsmål, vennligst gi oss beskjed på info@teleskin.com.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *